Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kooijstofferingen

voor een goed gevoel onder uw voeten

Over ons

Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

bovenaanzicht draaiende traploperonderaanzicht draaiende traploperAl vele jaren leggen wij tapijt, vinyl en traplopers in Hilversum, de Gooi en Vechtstreek en de rest van midden Nederland.Links van de tekst ziet u fotos van traplopers die door ons gelegd zijn zodat u zelf ons vakmanschap kan bewonderen.

Anders dan andere bedrijven komen wij graag bij u aan huis met stalen om u in alle rust te voorzien van een gedegen advies en op deze manier kunnen wij ons ook beter inleven in de woonsituatie die u als klant wenst.

Met onze uitgebreide collectie tapijt en vinyl ( o.a. Jab , Belakos ,Desso , Sfeervol wonen collectie en Novilon) is er voor een ieder een goede keus te maken. Wij zouden graag uw

Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

Locatie:

zinniastraat 22

hilversum 1214 kp

nederland

Uren:

Ma. t/m vri. 9.00 - 17.00

Za.: 10.00 – 17.00

Zo.: Gesloten